KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS COACHKÉNT, SEGÍTŐKÉNT

tartalomstratégia

A bevásárlóközpontok már októberben ünneplőbe öltöznek, a médiából áradnak felénk a reklámok: mit ajándékozzunk szeretteinknek karácsonyra. Te is beszállsz az ünnepi őrületbe? Vagy másra használod az év utolsó hónapjait?

Nagyon könnyű elveszni ebben az év végi reklámzajban, a Facebook hirdetések is egyre drágulnak az ünnepek közeledtével.

Coachként, segítőként nem vagyunk egyszerű helyzetben, hiszen a mi szolgáltatásunkat talán nehezebb karácsony apropóján értékesíteni. Ebben az időszakban sok családban inkább szőnyeg alá söprik a mindennapos porblémákat a békés-boldog ünnepek látszata kedvéért. Közben pedig…

Megoszlanak arról is a szakmában a vélemények, illik-e pl. coaching konzultációt/programot ajándékozni a hozzánk közel állóknak.

Azt is látom, hogy sok segítő panaszkodik arra, hogy decemberben megcsappan az ügyfeleinek a száma, hiszen már mindenki az ünnepekre készül, máshova kerül a fókusz, másra, ajándékokra költik az emberek a pénzt.

Sok szempontból tehát nem egyszerű ez az év végi időszak a coachok, segítők számára. Mégsem temetném.

Készítettem egy letölthető és online is kitölthető munkafüzetet, amiben ötleteket adok a karácsonyi kommunikációd és fizetős ajánlataid összeállításához.

Itt tudod megnézni és letölteni. 

 

 

 

 

Ha pedig szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz te is ilyen és ehhez hasonló letölthető-online kitölthető munkafüzeteket készíteni, akkor ezt a videós minikurzust ajánlom a figyelmedbe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.